Oudervereniging

Wat is de oudervereniging

Fluo FluetteWie zijn we?
Wij zijn een groep ouders van kinderen uit deze school, die zich vrijwillig inzet namens alle ouders. Wij zijn de link tussen de ouders en de school.

Voor onze kinderen, de leerlingen
Bovenal zijn wij er uiteraard voor onze kinderen, de leerlingen. We willen het voor hen opnemen in het hele schoolgebeuren. We willen samen met de directeur en leerkrachten van onze school nog een betere plek maken!

We zijn er voor jullie, de ouders
Jullie kunnen steeds bij ons terecht met vragen maar ook om aandachtspunten of bekommernissen aan te brengen. Jullie inbreng is belangrijk om zoveel mogelijk de verschillende stemmen te laten doorklinken in onze dialoog met school. Aarzel dus zeker niet om een van ons aan te spreken of ons te mailen. Uiteraard kan je rekenen op onze discretie.

We zijn er voor de directeur en leerkrachten
In ons maandelijks overleg vernemen wij nieuws van de school en geven we feedback of advies waar nodig. Kortom, we bespreken alles wat onze kinderen aanbelangt. Daarnaast bieden we de school ook hulp bij activiteiten zoals het schoolfeest en de proclamaties.

Activiteiten & ondersteuning
Naast onze ondersteunende rol, bieden wij ook financiƫle steun aan bv de verfraaiingswerken op de speelplaatsen. Hiervoor organiseren wij activiteiten zoals het ontbijt en lente- wandeling.

Zin om er bij te komen?

Weet dat alle ouders van kinderen uit deze school lid kunnen worden van de oudervereniging. We komen 1x per maand samen op een woensdagavond.
Interesse? Geef ons zeker een seintje!

Geen zin in een vergadering maar wel om een handje toe te steken bij activiteiten? Ook helpende handen zijn zeer welkom tijdens onze activiteiten!
Je kan ons bereiken via oudervereniging@despringplankeversel.be