Naschoolse activiteiten

Kleuterparticipatie

Na de paasvakantie start de vijfde periode van onze kleuteractiviteiten.
We zetten graag nog eens op een rijtje hoe dit precies verloopt.

 • In de kleuterschool begeleidt juf Melanie (kinderverzorgster) op dinsdag en donderdag van 15u30 tot 16u30 kleuteractiviteiten in onze school.
 • Het maximum aantal kleuters dat hieraan kan deelnemen is 20.
 • Indien je je kleuter hiervoor wil inschrijven is het nodig dat je als ouder in de mogelijkheid bent om je kleuter op te halen om 16u30.
 • Je kan je kleuter niet voor het einduur ophalen.
 • Het is mogelijk om je zoon/dochter in te schrijven voor één of twee kleuteractiviteiten per week.
 • De prijs voor deze kleuteractiviteiten bedraagt 3 euro/uur. Deze worden aangerekend op de leerlingenrekening.
 • Wanneer je kleuter wordt ingeschreven verwachten we dat hij/zij deelneemt aan deze kleuteractiviteiten tot aan de zomervakantie.

Jullie kunnen jullie zoon of dochter inschrijven voor de vijfde periode van ‘kleuterparticipatie’ via deze link.

Er wordt geen bevestigingsmail verstuurd. Je mag enkel een mailtje verwachten wanneer de maximumcapaciteit is overschreden.

Inschrijven voor de kleuteractiviteiten

Sportsnack

Na de paasvakantie start de vijfde periode van Sportsnack. Kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar kunnen zich hiervoor inschrijven.
We zetten nog even de praktische afspraken op een rijtje.

 • Op dinsdag en donderdag gaat Sportsnack door in de sporthal van St-Baaf van 15u30 tot 16u30. De kinderen kunnen niet eerder opgehaald worden.
 • Er kunnen maximum 25 leerlingen deelnemen aan deze sportactiviteit. Voor deze activiteit wordt 3 euro/uur aangerekend op de schoolrekening.
 • De verplaatsing gebeurt in groep onder begeleiding van juf Sarah.
 • Wanneer je kind wordt ingeschreven verwachten we dat hij/zij deelneemt aan deze sportactiviteit tot aan de zomervakantie.

Jullie kunnen jullie zoon of dochter inschrijven voor de vijfde periode van ‘sportsnack’ via deze link.

Er wordt geen bevestigingsmail verstuurd. Je mag enkel een mailtje verwachten wanneer de maximumcapaciteit is overschreden.

Inschrijven voor de sportsnack

Studie

Op maandag 17 april 2023 start de vijfde en laatste periode van onze naschoolse ‘studie’ voor de leerlingen van de derde graad.

Als je je nu dus inschrijft is dit geldig tot het einde van het schooljaar (17 april-22 juni!).

Voor deze laatste periode vragen wij voor 3x/week € 27,00, voor 2x/week € 20,00 en voor 1x/week € 10,00. Gelieve jullie keuze voor het aantal dagen, via de link door te geven. Het juiste bedrag komt op de leerlingenrekening terecht.

Wanneer jullie aanspraak kunnen maken op een sociaal tarief, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden hieromtrent zijn. Indien je kind een dag niet naar de studie kan komen gelieve dan een nota in de agenda te schrijven zodat de leerkracht hiervan op de hoogte is.

Inschrijven voor de studie